Известие

Collapse
No announcement yet.

един въпрос отностно спортен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• един въпрос отностно спортен филтър

колеги неска си взех ето този филтър за мойта 156 1.6 http://bgcarshop.com/product_info.php?products_id=45031
    искъм да питам трябва ли сега като е нов да се омасли преди употреба? или новите са си омаслени ?
    Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Отвори го и виж.
    Ако е мазен, значи направо го монтираш
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Отвори го и виж.
      Ако е мазен, значи направо го монтираш
      немога да го определя дали е мазен колега червен е на цвят хмм
      одеве прочетох в сайта ,че всички к&н филтри идвали омаслени освен ,ако на някой на кутията непишело ,че не са омаслени.

Comment

Добре де, като го пипнеш това червеното, остава ли ти мазно и лъскаво по пръстите?
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Добре де, като го пипнеш това червеното, остава ли ти мазно и лъскаво по пръстите?
          мазничко е такова

Comment

Първоначално публикувано от alfaa156 Покажи съобщение
            мазничко е такова
            Я ми обясни какво мислиш, че ще постигнеш с този спортен филтър?
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
              Я ми обясни какво мислиш, че ще постигнеш с този спортен филтър?
              нищо особено просто кутията ми е сцепена отгоре на двата болта и се държеше на 1 болт и от там влизаха доста мизерии :Х прочетох някой теми и реших да го сложа в кутията на филтъра
              Last edited by alfaa156; d.m.y г., 15:35.

Comment

Това от сайта:

K&N филтрите са тествани на изпиране над 100 пъти , като запазват качествата си за пропускливост и филтрация. Произведени са от памучна материя между метална мрежа,обработени със специално масло за филтрация.
                Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

:P

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                  Това от сайта:

K&N филтрите са тествани на изпиране над 100 пъти , като запазват качествата си за пропускливост и филтрация. Произведени са от памучна материя между метална мрежа,обработени със специално масло за филтрация.
                  мерси колега това исках да разбера (то и на кутията си пише :Х ,но не съм го видял use 15ml k&n oil when servicing filter ако идваше не омаслен щеше да пише oil the filter befor use )
                  Last edited by alfaa156; d.m.y г., 16:59.

Comment

Първоначално публикувано от alfaa156
                    мазничко е такова
                    Сам си отговорил на въпроса
                    sigpic

Comment

А аз като имам K&N и го изпрах и омаслих с кит за JR (тъп съм и късно се усетих) какво съм постигнал освен уникален цвят? Предполагам няма значение, ама да питам.

Също така колко да го омасля при новото пране? Със спрей ми е маслото. Миналия път на око, но мисля, че прекалих. Някаква проста формула?
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        А аз като имам K&N и го изпрах и омаслих с кит за JR (тъп съм и късно се усетих) какво съм постигнал освен уникален цвят? Предполагам няма значение, ама да питам.

Също така колко да го омасля при новото пране? Със спрей ми е маслото. Миналия път на око, но мисля, че прекалих. Някаква проста формула?
                        http://www.youtube.com/watch?v=cHzdoqsRM2g

ето колега просто нетрябва да прекаляваш ,че можеш да си прецакаш дебитомера (можеш в сайта на к&н да провериш)

Comment

Хаха...аз пък сума време си омаслявах JR-а с кит за K&N....да ти кажа, освен дето викаш уникалния цвят ЦЕСКИ, друго нищо интересно не се случи....
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Колеги да ви питам само,аз също искам да си взема един такъв филтър.Моята е 156 2.4 jtd та въпросът ми е гледам повечето хора си ги оставят да им стоят непокрити с нищо,казано иначе има ли няква разлика ако си сложа моя филтър в кутията за филтера или ако го остава да стои отворен

Comment

Първоначално публикувано от Suteniorat Покажи съобщение
                              Колеги да ви питам само,аз също искам да си взема един такъв филтър.Моята е 156 2.4 jtd та въпросът ми е гледам повечето хора си ги оставят да им стоят непокрити с нищо,казано иначе има ли няква разлика ако си сложа моя филтър в кутията за филтера или ако го остава да стои отворен
                              според мен така смуче топъл въздух и мисля да сложа нещо като шапка/преграда , но пак да си е в кутията

Comment

Working...
                              X